Huren van ons scoutinggebouw of kampeerterrein.

Wil je een weekend of kamp organiseren en ben je op zoek naar een mooie ruime locatie of kampeerterrein?

Kom dan naar ons scoutinggebouw aan de Oude Keulsebaan 160 in Roermond of ons kampeerterrein aan de Effelterweg 1 (Heidebaan) in Roermond.

Foto's van het scoutinggebouw en het kampeerterrein zijn te bekijken onder "foto's alle speltaken".

Faciliteiten Oude Keulsebaan 160

Ons rookvrije gebouw verhuren wij voor scouting activiteiten en activiteiten van andere jeugdverenigingen.
Daarnaast kan het gebouw gehuurd worden voor activiteiten die passen binnen het bestemmingsplan.
Het houden van recepties en feesten is nadrukkelijk niet toegestaan.

Het scoutinggebouw aan de Oude Keulsebaan 160 beschikt over de volgende ruimtes:
- 1 grote zaal
- 2 kleine zalen
- 1 keuken
- 1 bestuursruimte

Het gebouw heeft 2 dames- en 2 herentoiletten.
In de badruimte zijn 2 douches, in een aparte ruimte zijn 2 grote wasbakken.
De keuken is voorzien van een  koelkast, waterkoker, magnetron en een 4-pits gasstel.

Overige Faciliteiten

Faciliteiten kampeerterrein Effelterweg 1 (Heidebaan)

Het kampeerterrein is geheel omheind en voorzien van een groot grasveld. Hier mogen eventueel ook eigen tenten worden opgezet.
Graven en boren in het grasveld is echter streng verboden.
Ook is er een grote kampvuurcirkel aanwezig.

Het kampeerterrein aan de Effelterweg 1 (Heidebaan) beschikt over het volgende:

- 1 blokhut met keukenblok en aan de achterzijde een groot afdak dat door een schuifwand aan een zijde dicht te maken is.

De blokhut is voorzien van 2 toiletten, een grote wasbak en een douche.

Wil je zien hoe het kampeerterrein gebruikt kan worden neem dan even een kijkje bij de foto's van de Scouts onder "2017 kamp Heidebaan".